Vælg dit forløb

Online samtaler

Online samtaler er til dig, der har brug for en efterfødselssamtale, eller et psykoterapeutisk forløb, men ikke har mulighed for at komme fysisk i klinikken, eller ganske enkelt foretrækker, at det foregår i dine egne rammer.

Det, der blev tydeligt under Coronanedlukningen var, at psykoterapi i de fleste tilfælde fungerer rigtig godt over skærmen. Dette bakkes op af forskning på området.
Den helt store gevinst er, at du ikke behøver flytte dig for at kunne komme i gang med et forløb, det er i sig selv nemt og bekvemt; ingen stress i trafikken, ingen ekstra tid afsat til at komme frem og hjem igen, og intet ubehag ved at skulle ud blandt andre mennesker efter endt session, hvor de fleste har brug for ro og tid til at lade terapien bundfælde sig. Og så kan du ovenikøbet gøre det i rammen af dit eget trygge hjem med din yndlingsthe eller kaffe på kanden!

Indenfor mit speciale møder jeg mange, som er besværede af en graviditet, eller nybagte forældre, der simpelthen ikke har mulighed for at komme nogen steder, og hvor online samtaler kan være hele forskellen på, om de kan få hjælp eller ej. Samtidig bliver det muligt at bringe specialiseret hjælp på graviditets-, fødsels- og efterfødselsområdet til områder i landet, der ligger fjernt fra den fysiske klinik.

Lyder det som noget for dig, så skal du være hjertelig velkommen.

Online samtaler

Hvad siger andre?

“Jeg var skeptisk for onlineformatet inden forløbet gik i gang, men jeg kan ærligt sige, at det slet ikke har spillet en rolle. Det har gjort det muligt for mig at kunne få et forløb med den psykolog, jeg ønskede, hvilket jeg synes betyder meget, når man skal åbne op omkring noget, der er svært. Jeg har heller ikke mærket problemer med nærværet, fordi det var over en skærm. Det giver en frihed, jeg klart vil benytte mig af en anden gang, hvis behovet opstår.”

Fødselspsykolog i Kolding
Skal vi tale sammen?
Skriv til mig

Nogle gange befinder vi os der i livet, hvor vi har brug for psykologisk førstehjælp.

Der er mange gode grunde til, at den livsfase, hvor vi får små børn, er særlig svær. Det har jeg gjort til mit livs mission at hjælpe med, fordi kvinder og mænd, der har gode oplevelser med graviditet, fødsel og den første spæde tid med baby, giver sunde og mentalt velnærede børn – og forældre – på den lange bane.