Vælg dit forløb

Individuel psykoterapi

Individuel psykoterapi er til dig, der kommer alene.

Hos mig kan alle der ønsker psykoterapi komme. Jeg har specialiseret mig særligt i at hjælpe dem, der har brug for hjælp undervejs i en graviditet, i forbindelse med fødsel eller i perioden efter med små børn. Det gælder både kvinder og mænd.

Jeg har særlig viden om og erfaring med stress, angst, depression og PTSD opstået på baggrund af, eller i forbindelse med graviditet, fødsel eller de første år efter du er blevet forælder. Har du lyst til at læse lidt mere om, hvordan de forskellige tilstande kan se ud, og hvordan de adskiller sig fra hinanden, kan du kigge på min blog, som du kan finde her.

Det er vigtigt for mig at understrege, at terapi hos mig ikke kræver, at du passer ind i en bestemt kasse, alt det kræver er, at du har noget, du gerne vil arbejde med og er motiveret for at komme i gang.

Din sikkerhed for at kvaliteten af psykoterapien er i orden?

Jeg har i mange år arbejdet med individuel psykoterapi, både i psykiatrisk regi og i privat praksis. Jeg har en 2-årig efteruddannelse i Compassionfokuseret terapi, som jeg synes er skræddersyet til den målgruppe, jeg arbejder med her. Dertil er jeg certificeret traumeterapeut med solid erfaring med at behandle både PTSD og Kompleks PTSD.

Hvad kan jeg forvente mig af en førstegangssamtale hos fødselspsykologen?

I første samtale er der sat ekstra tid af, fordi det er vigtigt, at jeg får dannet mig et overblik over din problemstilling og at vi sammen får lagt en god plan for det videre forløb. Jeg vil stille dig en masse spørgsmål, og du får mulighed for at folde ud, hvad du oplever er det centrale for din problemstilling. Jeg vil introducere min måde at arbejde på for dig og fremfor alt skal vi lære hinanden bedre at kende, så du kan få en oplevelse af, at det er et trygt rum, du træder ind i, når du kommer i klinikken hos mig. At alliancen er god er vigtigt for behandlingens effekt.

Individuel psykoterapi

Hvad siger andre?

“Jeg har tidligere været i terapiforløb, men for mig gjorde det en kæmpe forskel, at komme hos en, der havde en forståelse for og arbejder aktivt med, at jeg som nybagt mor, var i en helt særlig fase i mit liv, som ikke var en parentes, men en vigtigt faktor i, hvordan jeg havde det. Forløbet har været medvirkende til, at jeg i dag hviler mere i mit moderskab og har en større tillid til mig selv. Jeg vil til hver en tid vende tilbage, hvis jeg skulle få behov for det en dag.”

Fødselspsykolog i Kolding
Skal vi tale sammen?
Skriv til mig

Nogle gange befinder vi os der i livet, hvor vi har brug for psykologisk førstehjælp.

Der er mange gode grunde til, at den livsfase, hvor vi får små børn, er særlig svær. Det har jeg gjort til mit livs mission at hjælpe med, fordi kvinder og mænd, der har gode oplevelser med graviditet, fødsel og den første spæde tid med baby, giver sunde og mentalt velnærede børn – og forældre – på den lange bane.