Priser og vilkår

Honorar pr. 01.04.2023

YdelserPris
Førstesamtale (80 min.)1950 DKK
Efterfødselssamtale (80 min.)1950 DKK
Individuel terapi (50 min.)1250 DKK
Online terapi (50 min.)1250 DKK
Parterapi (80 min.)2200 DKK
Psykologisk undersøgelse/udredningEfter nærmere aftale
Individuel supervision (50 min.)1350 DKK
GruppesupervisionEfter nærmere aftale
Kurser/foredragEfter nærmere aftale

Betaling sker via MobilePay eller kontant i forbindelse med samtalen.

Tilskud

Jeg er ikke omfattet af den offentlige sygesikring og kan derfor ikke tage imod lægehenvisninger. Der er imidlertid mange muligheder for at få tilskud fra din forsikring, da jeg er autoriseret psykolog ved Dansk Psykolognævn og Specialpsykolog i Psykiatri.

Er du medlem af sygeforsikring “danmark”, kan du få tilskud til psykologbehandling hos fødselspsykologen. Kontakt sygeforsikring “danmark” og forhør dig om, hvor meget du kan få i tilskud pr. session.

Har du en sundhedsforsikring kan den muligvis dække dele af honoraret eller hele honoraret hos mig, da jeg er autoriseret af Dansk Psykolognævn. Du kan kontakte dit forsikringsselskab og bede om godkendelse af behandling hos fødselspsykologen.

Du kan også være tilknyttet en privat sundhedsforsikring i forbindelse med din ansættelse, undersøg dette på din arbejdsplads.

Afbud

Afbud pr. SMS til 22335803 skal ske senest kl. 12 dagen før din aftale. Derved kan vi nå at tilbyde tiden til en anden klient. Udeblivelse eller for sent afbud afregnes til fuldt honorar. Det er muligt at ændre samtalen til en onlinesession i tilfælde af lettere sygdom.

Brug for at have din baby med til samtalen?

Intet problem, babyer er mere end velkomne i klinikken.